Αρχική Σελίδα Επικοινωνία Περιεχόμενα Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Το Ίδρυμα
Βραβεία - Τιμητικές Διακρίσεις
WMO Professor Mariolopoulos Trust Fund Award
Χρυσούν Αριστείον του Μαριολοπουλείου Καναγκινείου Ιδρύματος
Αθλοθέτηση Βραβείων Ειδικών Περιπτώσεων
Συνέδρια - Ημερίδες
Ερευνητικά Προγράμματα
Δραστηριότητες
Ανακοινώσεις
Βραβεία - Τιμητικές Διακρίσεις \ Αθλοθέτηση Βραβείων Ειδικών Περιπτώσεων

 

Αθλοθέτηση Βραβείων Ειδικών Περιπτώσεων

  • Τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013 έγινε η απονομή του προκηρυχθέντος Βραβείου εις μνήμην του ακαδημαϊκού Ηλία Γ. Μαριολόπουλου. Περισσότερα.

  • Μάιος 2012, Με απόφαση του Δ.Σ. στις 14 Μαΐου 2012 το Μαριολοπούλειο - Καναγκίνειο Ίδρυμα Επιστημών Περιβάλλοντος αποφάσισε να βραβεύσει το Δημοτικό Σχολείο του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, με το ποσό των 2.000€ για το εκπαιδευτικό του έργο σε θέματα Περιβάλλοντος.

  • Το Μαριολοπούλειο – Καναγκίνειο Ίδρυμα Επιστημών Περιβάλλοντος για τρίτη χρονιά συνδιοργάνωσε το Ελληνογαλλικό Φεστιβάλ Γεωσυναντήσεις "Les Rencontres de la Terre" με σκοπό την Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση Μαθητών και Πολιτών. Περισσότερα.

  • Ιανουάριος 2009, Μαθητικός διαγωνισμός με θέμα το περιβάλλον στα Λύκεια της Επαρχίας Ναυπάκτου στη μνήμη του εκλιπόντος εκλεκτού μέλους του Δ.Σ. του ΜΚΙ αειμνήστου Πρέσβη επί τιμή Νότη Μπότσαρη. Περισσότερα.

  • Ιανουάριος 2008, Προκήρυξη Βραβείων σε συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων μεταξύ των Λυκείων των πυροπλήκτων περιοχών του θέρους 2007 για τις καλύτερες εργασίες με θέμα "Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές η αποκατάσταση και η προστασία του δάσους αποτελούν τη μοναδική ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο". Περισσότερα.

  • Οκτώβριος 1998, Βαλκανιάδα Περιβάλλοντος. Περισσότερα.

  • Μάιος 1995, Α' μαθητικός διαγωνισμός Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων που διοργάνωσε το Κολέγιο Αθηνών. Περισσότερα.

 

Copyright © 2008 Μαριολοπούλειο - Καναγκίνειο Ίδρυμα Επιστημών Περιβάλλοντος All rights reserved