Αρχική Σελίδα Επικοινωνία Περιεχόμενα Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Το Ίδρυμα
Βραβεία - Τιμητικές Διακρίσεις
Συνέδρια - Ημερίδες
Ερευνητικά Προγράμματα
Δραστηριότητες
Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις

 

Ανακοινώσεις

 • Το Μαριολοπούλειο - Καναγκίνειο Ίδρυμα Επιστημών Περιβάλλοντος έχει την τιμή να σας προσκαλέσει σε εκδήλωση - ομιλία που διοργανώνεται στα πλαίσια των ενημερωτικών του δραστηριοτήτων

  με θέμα "Περιβάλλον και Υγεία: Φυτοφάρμακα, Γενετικά Τροποποιημένα Τρόφιμα στη Διατροφή μας"

  που θα πραγματοποιεί σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Περιβάλλον και Υγεία. Διαχείριση Περιβαλλοντικών Θεμάτων με Επιπτώσεις στην Υγεία" της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,

  την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 και ώρα 18:30 - 20:30 στο Αμφιθέατρο του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου, Βασ. Σοφίας 22, Αθήνα (Στάση Μετρό Ευαγγελισμός)

  Με ομιλητές:

  1) Τον Καθηγητή κ. Ε. Βαλλιανάτο του Wisconsin University of USA

  2) Την Καθηγήτρια κ. Angelika Hilbeck του Technical University της Ζυρίχης

  Συντονίζει η Καθηγήτρια Περιβαλλοντικής Παθολογικής Ανατομικής κ. Πολυξένη Νικολοπούλου Σταμάτη

  Ώρα προσέλευσης: 18:00 - 18:30

 • Το Μαριολοπούλειο-Καναγκίνειο Ίδρυμα Επιστημών Περιβάλλοντος προκηρύσσει το Βραβείο "WMO Professor Mariolopoulos Trust Fund Award" του Παγκόσμιου Μετεωρολογικού Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών για το 2018, το οποίο απονέμεται ανά διετία και συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό US $2.000 και Περγαμηνή υπογεγραμμένη από τον Γενικό Γραμματέα του WMO και τον Πρόεδρο του Ιδρύματος. Το Ίδρυμα θα προσφέρει για το 2018 επιπλέον US $3.000 στον βραβευόμενο. Το Βραβείο απονέμεται σε νέο επιστήμονα (μέχρι 35 ετών κατά την ημερομηνία δημοσίευσης της προς κρίση εργασίας) για εξέχουσα μελέτη που αφορά σε πρωτότυπη έρευνα στις ατμοσφαιρικές επιστήμες δημοσιευμένη σε έγκριτο επιστημονικό περιοδικό με κριτές κατά τα δύο τελευταία έτη. Ημερομηνία λήξεως υποψηφιοτήτων ορίζεται η 30η Ιουνίου 2017. Περισσότερα.

 • Το Μαριολοπούλειο – Καναγκίνειο Ίδρυμα Επιστημών Περιβάλλοντος εγκαταστάθηκε στα νέα ιδιόκτητα γραφεία του επί της οδού Πατριάρχου Ιωακείμ 30-32, 10675, Κολωνάκι.

  Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα εξής:

  Τηλ. 210 3623861 / 210 7228946 Φαξ. 210 3623862

  Email: info@mariolopoulosfoundation.gr

 

Copyright © 2008 Μαριολοπούλειο - Καναγκίνειο Ίδρυμα Επιστημών Περιβάλλοντος All rights reserved