Αρχική Σελίδα Επικοινωνία Περιεχόμενα Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Το Ίδρυμα
Βραβεία - Τιμητικές Διακρίσεις
Συνέδρια - Ημερίδες
Ερευνητικά Προγράμματα
Δραστηριότητες
Αναλυτικά
Διακήρυξη των Αθηνών (2007)
Δήλωση των Αθηνών (2009)
Δημοσιεύσεις
Διαλέξεις - Ομιλίες
Ανακοινώσεις
Δραστηριότητες \ Αναλυτικά \ 2015 \ 12 Οκτωβρίου 2015

 

Ενημέρωση Προέδρου της Δημοκρατίας

Στις 12 Οκτωβρίου 2015 επιδόθηκαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τα αποτελέσματα της Δημόσιας Διαβούλευσης για την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της που έγινε στις 6 Ιουνίου 2015 με πρωτοβουλία της Γαλλικής Κυβερνήσεως (δια της Πρεσβείας και του Γαλλικού Ινστιτούτου), της Επιτροπής Μελέτης των Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής (ΕΜΕΚΑ) της Τραπέζης της Ελλάδος, του Μαριολοπουλείου - Καναγκινείου Ιδρύματος Επιστημών Περιβάλλοντος και του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Περιβάλλον και Υγεία. Διαχείριση Περιβαλλοντικών Θεμάτων με Επιπτώσεις στην Υγεία" της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ενημέρωσαν ο Πρόεδρος του Ιδρύματος καθηγητής κ. Χ. Ζερεφός, η καθηγήτρια κα Π. Νικολοπούλου – Σταμάτη επιστημονική υπεύθυνη του Προγράμματος "Περιβάλλον και Υγεία. Διαχείριση Περιβαλλοντικών Θεμάτων με Επιπτώσεις στην Υγεία" και η κα Θεοδώρα Αντωνακάκη, επικεφαλής του Γραφείου της ΕΜΕΚΑ της ΤτΕ.

Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε και συνεχάρη την αντιπροσωπεία για την άψογη διεθνή και πολύπλευρη συνεργασία και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.

 

 

Copyright © 2008 Μαριολοπούλειο - Καναγκίνειο Ίδρυμα Επιστημών Περιβάλλοντος All rights reserved