Αρχική Σελίδα Επικοινωνία Περιεχόμενα Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Το Ίδρυμα
Βραβεία - Τιμητικές Διακρίσεις
Συνέδρια - Ημερίδες
Ερευνητικά Προγράμματα
Δραστηριότητες
Αναλυτικά
Διακήρυξη των Αθηνών (2007)
Δήλωση των Αθηνών (2009)
Δημοσιεύσεις
Διαλέξεις - Ομιλίες
Ανακοινώσεις
Δραστηριότητες \ Αναλυτικά \ 2012 \ Βραβεία Europa Nostra 2012

 

Βραβεία Europa Nostra 2012

Στις 29 Μαΐου με 2 Ιουνίου 2012 στη Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Europa Nostra απενεμήθησαν τα Βραβεία Europa Nostra 2012 στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας από τον Πρόεδρο της Μαέστρο Placido Domingo και την Επίτροπο της Ε.Ε. για την Εκπαίδευση, την Πολυγλωσσία και τη Νεολαία κυρία Ανδρούλα Βασιλείου.

Στην τελετή παρευρέθησαν προσωπικότητες από όλη την Ευρώπη όπως: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Πορτογαλίας ο Πρίγκιπας της Ισπανίας και η σύζυγός του, επιστήμονες και διεθνείς προσωπικότητες των γραμμάτων και των τεχνών. Το Μαριολοπούλειο - Καναγκίνειο Ίδρυμα Επιστημών Περιβάλλοντος το οποίο ανήκει στους Οργανισμούς-Μέλη της Europa Nostra από το 2011 εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του καθηγητή κ. Χρήστο Σ. Ζερεφό.

Στην τελετή απονομής ανακοινώθηκε από τον Μαέστρο Placido Domingo η απόφαση της Europa Nostra να γιορτάσει τα 50 χρόνια του Οργανισμού στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2013. Ο Πρόεδρος του ΜΚΙ, ο Μαέστρος Domingo, o κ. Κ. Καρράς Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος & Πολιτισμού και η Γενική Γραμματέας της Europa Nostra κυρία Sneska Quvaedvueg-Mihailovic συζήτησαν τις λεπτομέρειες του εορτασμού ο οποίος συμπίπτει με τον εορτασμό των 20 χρόνων του ΜΚΙ.

 

Copyright © 2008 Μαριολοπούλειο - Καναγκίνειο Ίδρυμα Επιστημών Περιβάλλοντος All rights reserved